آدرس تهران، جنت اباد جنوبی

پایین تر از میدان چهار باغ، پلاک 148 ساختمان سبز ، طبقه دوم واحد 31
 

ساعت پاسخگویی

۸:۳۰ الی ۱۸ بجز روز‌های تعطیل

تماس با ما

مقالات

خانه » مقالات » واردات دستگاه از آلمان

واردات دستگاه از آلمان

واردات دستگاه از آلمان

واردات دستگاه از آلمان

از آن جایی که آلمان یکی از پیشرفته ترین کشور های توسعه یافته است. و ماشین آلات بسیار با کیفیت و با تکنولوژی بالایی دارد. بسیاری از صنعتگران در ایران به دنبال واردات دستگاه از آلمان هستند. واردات دستگاه از آلمان بر خلاف واردات دستگاه از آمریکا ممنوعیتی ندارد و مسائل تحریم در بین نیست. بنابراین روال راحت تر و کم دردسر تری را دارد.

علاوه بر این به دلیل دانش فنی و تکنولوژی بالایی که ماشین آلات آلمانی دارند. واردات دستگاه از آلمان جزء یکی از 5 واردات عمده دستگاه از اروپا در داخل کشور ایران می باشد. از این رو واردات دستگاه از آلمان سهمی بزرگی در تجهیز خطوط تولید کارخانه های ایرانی داشته است. از تجهیزات پزشکی و یونیت های دندانپزشکی گرفته تا دستگاه های چاپ و ماشین آلات موتوردار همگی جزء واردات دستگاه یه ایران هستند.

علاوه بر این ها خرید انواع قطعات مکانیکی و الکتریکی مانند انواع الکتروموتور های سنگین که در صنایع مونتاژ داخل ایران به کار می روند. تا انواع ویبراتور هایی که در صنایع بسته بندی کاربرد دارند. همگی از کشور آلمان وارد می شوند.

با این حال واردات از اروپا و کشور آلمان راحت نیست. و لازم است شما قواعد و قوانین این کار را بدانید. به همین منظور ما در این مقاله به شما خواهیم گفت که پیش نیازهای واردات از آلمان چیست. و برای این کار باید چکار کنید.

چرا خرید دستگاه از آلمان

لازم به ذکر است که واردات دستگاه از آلمان جزء یکی از واردات پر حجم و پر ترافیک ایران است. زیرا کشور آلمان به عنوان یکی از غول های اقتصادی در اروپا شناخته شده است. بدان معنی که به صورت کلی همیشه متقاضیانی زیادی برای واردات دستگاه از آلمان وجود دارند. و کالا ها و دستگاه های زیادی از کشور آلمان در گمرک های ایران در انتظار ترخیص و ورود به داخل کشور هستند.

واردات دستگاه از آلمان

نحوه واردات دستگاه از آلمان

نحوه واردات دستگاه از آلمان مانند واردات قانونی کالا از هر کشور دیگری از طریق ثبت سفارش در سامانه صنعت، معدن و تجارت انجام پذیر است. البته اگر شرکتی که قصد واردات دستگاه از آلمان را دارد. خود دارای کارت بازرگانی باشد، می تواند ثبت سفارش مربوط به دستگاه مورد نیاز خود را در سامانه صنعت، معدن و تجارت ثبت کند. ثبت سفارش در سامانه صنعت و معدن و تجارت از طریق کد تعرفه آن کالا صورت می گیرد. و مجوز هایی که باید از سازمان های دولتی مربوطه جهت تایید آن ثبت سفارش اخذ شود.

چنان چه کارخانه تولیدی که قصد واردات دستگاه از آلمان را دارد. فاقد کارت بازرگانی معتبر به نام شرکت یا شخص مدیر عامل باشد. بایستی تمامی این مراحل ثبت سفارش و ترخیص کالا را از طریق شرکت های بازرگانی معتبر که در این زمینه فعالیت دارند، انجام دهد. که در این راستا ما بازرگانی الکتنو که به طور تخصصی در زمینه واردات قطعات نعتی به ایران فعالیت می کند را معرفی می کنیم.

البته همان طور که استحضار دارید. کار ترخیص و واردات دستگاه از آلمان یا هر کشور خارجی دیگری دارای آن چنان قوانین پیچیده و دست و پاگیر و وقت گیری هستند. که بیشتر مجموعه های تولیدی ترجیح می دهند این کار را به شرکت های بازرگانی زبده تر و ماهرتر بسپارند. بدین ترتیب هم در زمان تحویل دستگاه در ایران صرفه جویی می شود. و هم چالش های موجود در قوانین گمرکی و ثبت سفارشی را با مهارت و تجربه کافی این شرکت های بازرگانی به آسانی پشت سر می گذارید.

البته می توانید اگر دارای کارت بازرگانی هستید. مراحل ثبت سفارش را به شخصه انجام دهید. و کار حواله ارزی به شرکت صادر کننده در آلمان را نیز از طریق صرافی های معتبر خود انجام دهید. فقط به محض رسیدن دستگاه خود به گمرک ایران از طریق این شرکت های بازرگانی یا ترخیصکاران معتمد اقدام به ترخیص دستگاه خود از گمرک مربوطه نمایید.

واردات دستگاه از آلمان

راه های واردات دستگاه از آلمان

راه های واردات دستگاه از آلمان مانند واردات از هر کشور قانونی دیگر از طریق راه های هوایی، زمینی یا دریایی است. البته که در مورد واردات دستگاه به دلیل سنگین وزن بودن دستگاه ها راه هوایی و حمل با هواپیما امکان پذیر نیست. حتی در مورد دستگاه های کوچکتر که حمل هوایی امکان پذیر است. به طور معمول به دلیل قیمت بسیار بالای حمل هوایی این کار به صرفه و اقتصادی نیست.

همچنین به دلیل مسافت بسیار زیاد حمل زمینی هم کمتر پیش می آید که بخواهید واردات دستگاه از آلمان را از طریق زمینی انجام دهید. بلکه مقرون به صرفه ترین راه واردات دستگاه از طریق حمل دریایی و حمل بر روی کشتی های باربری است. این روش هم بسیار مقرون به صرفه است. و هم به نسبت حمل زمینی در مدت زمان کمتری انجام می شود. و دستگاه مورد نیاز شما سریع تر به ایران می رسد.

البته خوب است بدانید که قوانین گمرکی بسیار سخت گیرانه ای در گمرک های آلمان وجود دارد. برای مثال یک کد گمرکی 11 رقمی به نام کد wco از سوی سازمان جهانی گمرک وجود دارد. که تمامی کالا ها و دستگاه هایی که از آلمان به ایران وارد می شوند باید دارای این کد باشند.

همچنین در خصوص واردات دستگاه یا واردات هر محصول دیگری از این کشور یک کد EORI تعریف شده است. که شماره شناسایی عملیاتی به حساب می آید. کار کردن با این کد ها در هنگام واردات دستگاه از آلمان تخصص و مهارت خاصی می خواهد. که تنها شرکت  بازرگانی  الکتنو می توانند از عهده آن بر بیایند.

آنچه در این مقاله میخوانیم

جدیدترین مقالات

1 دیدگاه در “واردات دستگاه از آلمان

  1. فرهاد گفت:

    سلام وقت بخیر، شرکت ما تازه تاسیس هست و در زمینه تولید پنیر و لبنیات فعالیت میکنیم، یک دستگاه سپراتور شیر از شرکت westfallia آلمان قصد داریم سفارش بدیم. ممکن هست کمک و راهنمایی کنید، در ضمن کارت بازرگانی نداریم. با سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟