آیا می دانید واردات ابزار دقیق طی چه مراحلی انجام می شود؟ در رابطه با ابزار دقیق اطلاعاتی دارید؟ آیا میدانید برای اطمینان بیشتر می توانید با کارشناسان معتبر در این زمینه مشورت کنید؟ الکتنو یک مرکز بزرگ تجاری و یا بازرگانی معتبری است که جهت خرید عمده و همچنین واردات ابزار دقیق می توانید با کارشناسان آن در ارتباط باشید. این مجموعه در ادامه توضیحات کامل تری را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.
ابزار دقیق و نقش آن در صنعت
صنایع مختلف ما به تبعیت از تکنولوژی روز رو به پیشرفت هستند. همانگونه که مستحضرید، از دیرباز تا کنون تحولات بسیار زیادی در صنایع مختلف رخ داده است. قطعا که از گذشته تا کنون تغییرات بزرگی به وجود آمده که آنها را مدیون دستگاهها و تجهیزات پیشرفته روز هستیم. ابزار دقیق از کاربردی ترین تجهیزاتی است که امروزه در صنایع مختلف از آنها استفاده می شود. واردات ابزار دقیق نیز به منظور پیشرفت و توسعه صنایع مختلف می باشد.
حال اینکه ابزار دقیق شامل ابزارآلاتی هستند که وظیفه کنترل، اندازه گیری و حتی نمایش اعداد و ارقام خاصی را در صنایع مختلف دارند. در واقع این ابزار برای کمیت های فیزیکی طراحی شده است. ابزار دقیق شامل نمایشگر، سنسور، کنترل اینورتر و … می شود. هر یک از این دسته بندی ها خود شامل چندین نوع ابزار دقیق است که امروزه برای صنایع مختلف از آنها استفاده می کنند.
تمامی پروسه کاری در صنایع مختلف باید بر اساس استانداردها و با یک رقم خاصی کنترل و اندازه گیری شود. از این رو دستگاه ابزار دقیق مورد توجه قرار می گیرد. با کمک این تجهیزات پروسه اندازه گیری، نمایش، انتقال و حتی کنترل به راحتی و با سرعت بسیار زیادی صورت می گیرد. حال اینکه برای واردات ابزار دقیق در گام نخست شما باید ابتدا با کارشناسان خبره مشورت داشته باشید. چرا که به خودی خود و بدون هیچ گونه اطلاعاتی نمی توانید اقدام به واردات کنید.
از طرفی واردات ابزار دقیق یک پروسه طولانی است که وارد رقابت سفت و سختی می شوید. از این رو پیشنهاد می کنیم در گام نخست صفر تا صد پروژه واردات را به افراد کار بلد واگذار نمایید. شرکت های معتبر زیادی نظیر الکتنو جهت تامین نیاز بازار با هزینه بسیار کم چنین پروژهای را برای شما طی می کنند.
نکات مهم واردات ابزار دقیق
ابزار دقیق امروزه به عنوان مهم ترین تجهیزات اتوماسیون صنعتی هستند. برای واردات ابزار دقیق با توجه به اهمیت کاربرد آنها بایستی تخصص کافی داشته باشید. جدا از این که شما باید با قوانین روز تجارت و تک تک مراحل واردات ابزار دقیق شناخت پیدا کنید، بایستی در رابطه با ابزار دقیق نیز اطلاعاتی به دست آورید. این تجهیزات پیشرفته نسل جدید در تمامی صنایع از نظر دقت و سرعت اندازه گیری و کنترل نقش مهمی ایفا می کند. قطعا که صنایع نیز همیشه به دنبال بهترین، پیشرفته ترین و معتبرترین تجهیزات ابزار دقیق بازار هستند.
برای اینکه محصولات وارداتی شما در بازار با استقبال بالایی مواجه شود پس بهترین ابزار دقیق پیشرفته نسل جدید روز را که قابلیت زیادی دارند وارد کنید. اما قبل از واردات ابزار دقیق حتماً با کارشناسان خبره در زمینه قطعات اتوماسیون صنعتی مشورت داشته باشید. این افراد به شما کمک می کند تا بهترین ابزار دقیق را برای واردات انتخاب کنید.
اما برای پشت سر گذاشتن تک تک گامهای واردات نیز بد نیست با کارشناسان خبره بازرگانی الکتنو مشورت نمایید. قطعاً که هر کسی را بهر کاری ساخته اند. در هر حوزه نیز مشورت با کارشناسان متخصص و کار بلد در آن زمینه به شما کمک می کند تا با قدرت بی نهایت بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. برای واردات نیز گام های طلایی و حساس بسیار زیادی بایستی با تجربه بالا پشت سر گذاشته شود.
قطعاً که این گامها بسیارند و در هر مرحله تخصص و تجربه دو فاکتور مهم موفقیت شما خواهند بود. اما حساسترین نکتهای که شاید کمتر کسی به فکر آن بیفتد مطالعه به روز قوانین یا اطلاع از قوانین لحظه ای واردات است. چراکه این قوانین دستخوش تغییرات هستند. قبل از واردات هر محصولی نیز در رابطه با سطح نیاز بازار داخلی اطلاعاتی کسب کنید.
مراحل واردات ابزار دقیق
حساس ترین و اصلی ترین گام مهم واردات ابزار دقیق مرحله بازرسی است. قبل از واردات محصول و حتی در گمرک محموله مورد نظر توسط کارشناسان گمرک مورد بررسی قرار می گیرد. آن ها با استناد بر پیش فاکتور و با در نظر قرار دادن مشخصات روی محموله مهر تایید یا عدم تایید می زنند. برای بازرسی نیز شما هزینه هایی را پرداخت میکنید. اگرچه بازرسی کالاهای وارداتی توسط شرکتهای مخصوصی صورت می گیرد و شما هزینه را در قبال آن پرداخت میکنید.
اما قطعاً این به نفع شما خواهد بود. بازرسی به منظور تایید تعهدات فروشنده در قبال وارد کننده است. شخص صادرکننده بایستی بر اساس قرارداد و مشخصات ذکر شده محموله موردنظر را صادر کند. بازرسی هایی که صورت بگیرد قطعاً نگرانی های خریداران نیز حذف میشود. آنها می توانند محصول مورد نظر را با همان کیفیت و کمیت ذکر شده در قرارداد تحویل بگیرند.
به طور کلی مرحله بازرسی به منظور برطرف کردن مشکلات مغایرتی صورت می گیرد. این مرحله نیز شامل آزمایش، اندازه گیری، نمونه برداری و مشاهده مشخصات درج شده در پروفرما میباشد.
برای واردات ابزار دقیق تمام مراحل مهم و حساس هستند. برخی از گام ها نیاز به حساسیت بیشتری برای جلوگیری از خسارت های احتمالی دارند. از مهمترین گام هایی که باید به آن توجه کرد بیمه محصول است. در این گام توسط شرکتهای بیمه کننده محموله بیمه می شود. قطعاً که بیمه برای جلوگیری از خسارت های احتمالی است.
البته بیمه نیز دارای شرایطی می باشد و تنها در برخی موارد قابل قبول خواهد بود. قطعاً که با بیمه کردن محصول شما تضمین دریافت خسارت محموله در صورت آسیب رسیدن به آن وجود دارد. چرا که در طول مسیر ممکن است این محموله بر اثر شرایط مختلفی آسیب ببیند.
نتیجه
واردات ابزار دقیق یک پروسه بسیار پیچیده است که نیاز به تخصص کافی دارد. برای واردات این محصول و هر نوع قطعات دیگر اتوماسیون صنعتی در گام نخست باید در رابطه با محصولات اطلاعات کسب کنید. چنانچه سابقه واردات ندارید و یا در رابطه با این پروسه بی اطلاع هستید می توانید با بازرگانی الکترو همکاری داشته باشید.