خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از صنایع بزرگ و حائز اهمیت در بین تمامی صنایع محسوب می شود. در این صنعت در هر بخش آن به صورت جداگانه از دستگاه ها و ماشین آلات بسیار مختلفی با عملکرد های گوناگون استفاده می کنند. یکی از انواع دستگاه هایی که در این صنعت و همچنین دیگر انواع صنایع بیشترین کاربرد و اهمیت را دارد، انواع پمپ صنعتی هستند. پمپ ها مهمترین دستگاه های برای جابجایی سیالاتی نظیر نفت و گاز به شمار می روند. خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی بایستی با رعایت تمام نکات مهم همراه شود، زیرل مشتریان بتوانند به بهترین کیفیت و همچنین قیمت انواع پمپ در صنعت پتروشیمی دسترسی داشته باشند.
به طور کلی اگر قصد خرید انواع پام در صنعت پتروشیمی را دارید که درصد کیفی بالا و قیمت مناسبی داشته باشد، می توان به فروشگاه الکتنو اشاره نمود. این مرکز فروش بی نظیر ترین و قدرتمندترین شرکت توزیع انواع پمپ های صنعتی در کشور است که به صورت الکتریکی می تواند انواع پمپ های مورد نیاز شما را به دستتان برساند.

انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
قیمت انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
همانطور که اشاره شد، برای خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی مشتریان موظف هستند تا پارامترهای زیادی را تک به تک مورد بررسی قرار دهند. افرادی که تجربه و همچنین تخصص در این زمینه دارند به خوبی میدانند که چه نوع پمپی را با چه برند و چه مشخصاتی از چه مرکز فروش خریداری کنند. یکی از مهمترین نکاتی که هنگام خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی برای کاربران بسیار حائز اهمیت است، بررسی قیمت انواع پمپ در صنعت پتروشیمی می باشد.
امروزه با توجه به اینترنتی بودن فروش ها مقایسه قیمت ها به ساده ترین شکل ممکن امکان پذیر خواهد بود. شما مشتریان عزیز برای بررسی قیمت محصولات فروشگاه الکتنو می توانید همین حالا اقدام کنید. برای خرید پمپ شما نیاز دارید تا ابتدا در رابطه با آن اطلاعات کاملی کسب نمایید. این اطلاعات مشخصات پمپ های صنعتی هستند که به شما مشتری گرامی کمک می کنند پمپ های صنعتی را به قیمت مناسبی بخرید.
قطعا خرید مقرون بصرفه تنها با مراجعه به مراکز فروش قابل اعتماد شامل حال شما عزیزان نمی شود، بله انتخاب مناسب و کیفیت مطلوب نقش مهمی در تجربه خرید اقتصادی دارند. شما مشتری عزیز نیز برای تجربه خرید لذت بخش با اطلاعات کامل بهترین انتخاب را داشته باشید.

انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
صنعت پتروشیمی از صنایع بسیار مهم و بزرگ هر جامعه محسوب می شود. این صنعت یکی از بخش های صنایع شیمیایی محسوب میشود که فرآورده های شیمیایی نظیر نفت و گاز را به تولید می رساند. البته در این صنعت سایر سوخت های فسیلی نظیر زغال سنگ نیز به تولید می رسد. حال اینکه در صنعت پتروشیمی از انواع و اقسام پمپ ها استفاده می کنند و مهمترین دستگاه صنعتی محسوب هستند که نقش مهمی ایفا خواهند کرد. این دستگاه به گونه ای طراحی شده که در ظرفیت های مختلف می توان جهت پمپاژ سیالاتی نظیر نفت و گاز از آن ها استفاده نمود.
بسیاری از پمپ ها جهت افزایش فشار در سیالات از یک نقطه به نقطه دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. برای خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی بهتر است بدانید مدل های مختلفی از پمپ ها را می توان در این صنعت مورد استفاده قرار داد.
قیمت انواع پمپ در صنعت پتروشیمی بر اساس مدل های مختلف پمپ ها با یکدیگر متفاوت خواهند بود. پس از نوع مدل پمپ و قدرت پیشرفته بودن آن، این برند است که روی قیمت تاثیر بسیار زیادی می گذارد. پس بهتر است به هنگام خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی تمامی پارامترها را مورد بررسی قرار داده و متناسب با میزان بودجه خود یک نوع پمپ مناسبی را خریداری کنید.
این دستگاه از گذشته تا کنون در طراحی های بسیار خاصی به تولید رسیده است. امروزه این پمپ ها با قدرت عملکرد بهتر و طراحی مدرن تر مورد استفاده قرار می گیرند. پمپ های صنعتی از لحاظ نوع استفاده انواع مختلفی دارند؛ اما برخی از پمپ ها در صنایع خاصی بیشترین استفاده را دارند. در صنعت پتروشیمی همانند دیگر صنایع مختلف جهت پمپاژ یا جابجایی انواع مختلف سیالات نظیر نفت و گاز از پمپ های مختلفی استفاده می کنند که عبارتند از:
پمپ جابجایی مثبت
پمپ ها بر اساس نوع عملکرد به دو دسته تقسیم بندی می شود. یکی از این پمپ ها که با توجه به هندسه و مکانیزم انتقال تقسیم شده است، پمپ های جابجایی مثبت می باشد. این پمپ ها جابجایی سیال را به صورت متناوب یا دوره ای انجام می دهند و نوع کارایی این پمپ ها بسیار خاص است که با کاهش حجم محفظه باعث افزایش فشار در نتیجه انتقال سیال می شوند. این تغییر حجم محفظه پمپ سیال به صورت متناوب بین خطوط لوله فشار و همچنین قسمت هایی چون سیستم مکنده اتفاق می افتد.
پمپ های جابجایی مثبت بیشترین کاربرد را در بین انواع پمپ صنعت پتروشیمی دارند. این پمپ ها بر اساس مکانیزم خاص با بهره مندی از علم روز برای استفاده در کاربردهای بسیار خاصی طراحی شده اند. بیشترین کاربرد را این پمپ ها برای مصارفی که نیاز به فشار بسیار بالایی برای سیالاتی با ویسکوزیته بالا نیاز است، دارند.

انواع پمپ در صنعت پتروشیمی
پمپ دینامیکی
خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی شامل تمامی پمپ هایی است که در دسته بندی پمپ های جابجایی مثبت و دینامیکی قرار می گیرند. بهتر است بدانید پمپ های جابجایی مثبت خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند که قیمت انواع پمپ در صنعت پتروشیمی در مدل های مختلف آن متفاوت است. این دسته از پمپ ها خود شامل پمپ های رفت و برگشتی، پمپ های پیستونی و … هستند.
هر یک از انواع این پمپ ها خود دارای دسته بندی های مختلفی هستند که با مشخصات و قدرت های مختلفی طراحی شده اند. همچنین این دسته از پمپ های مورد استفاده در صنعت پتروشیمی را بر اساس برند نیز تقسیم می کنند. برای اینکه پمپ شما کاربرد بالا و عملکرد طولانی مدت داشته باشد به سراغ برندهای معتبر بروید. بهتر است قبل از خرید تمامی مدل ها را مو به مو در صورت داشتن تخصص بررسی نمایید.
انواع پمپ ها در صنعت نفت و گاز
پمپ آب به عنوان کاربردی ترین وسیله های مکانیکی است که از آن برای انتقال مایعات و سیالات در استفاده می کنند. حال اینکه پمپ در قدرت و توان مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. در صنایع بسیار زیادی از پمپ ها استفاده می کنند. یک پمپ باید قدرت عملکرد در هر صنعتی را به تناسب میزان و نوع کاربرد داشته باشد. صنعت نفت و گاز حساس ترین صنعتی است که برای انتقال سیالاتی چون نفت و گاز بایستی از یک پمپ با کیفیت استفاده نمود. پمپی که در صنعت نفت و گاز به کار میرود نیز بایستی در برابر چنین سیالاتی از خود مقاومت نشان دهد. هر یک از انواع پمپ ها در صنعت نفت و گاز دارای مشخصاتی هستند. مزایای این پمپ ها نیز بر اساس همین مشخصات، قدرت عملکرد، کیفیت، کارایی و طول عمر دستگاه تعیین میشود.
به طور کلی پمپ ها برای هر نوع کاربردی دسته بندی شده اند. پمپهایی نیز که برای این صنعت استفاده می شوند خود شامل یک دسته بندی هستند. برای خرید پمپ های مخصوص این صنعت به نوع دبی، حد، فشار، افت، ارتفاع پمپاژ، جرم مخصوص سیال، توان خروجی، توان مصرفی، راندمان و حتی برند توجه داشته باشید. بهترین پمپ زمانی به دست شما میرسد که شما با رعایت تمامی نکات مهم خرید بتوانید به تناسب نوع کاربرد خود با کیفیت ترین مدل مورد نیاز را انتخاب کنید. همچنین مراجعه به یک مرکز فروش معتبر نظیر الکتنو که تنوع بالایی از پمپ ها را به شما ارائه می دهد شرط خرید اقتصادی است.
پمپ های سانتریفیوژ و عملکرد آن ها
- یکی از انواع پمپ در صنعت نفت و گاز شامل پمپ های سانتریفیوژ هستند. در میان مدل های مختلفی از پمپ ها مدل های سانتریفیوژ نیز عملکرد خاصی دارد. این دستگاه انرژی چرخشی را توسط پره های چرخان خود به سیال منتقل میکند و با این انتقال انرژی چرخشی سیال به حرکت در خواهد آمد. قطعاً که از پمپ ها برای جابجایی مایعات استفاده می شود. مایعات نیز در راستای همین محور پروانه پمپ قرار گرفته و پس از شروع به کار آن وارد دستگاه خواهند شد. زمانی که نیروی گریز از مرکز به وجود می آید، تیغه های پروانه از مرکز پمپ به بیرون پرتاب خواهند شد. بر اساس این فرآیند سرعت و فشار سیالات افزایش پیدا میکند و در نتیجه به سمت دهانه خروجی پمپ منتقل خواهند شد. پمپ های سانتریفیوژ نیز خود در برندهای بسیار زیادی در بازار هستند.
انتخاب یک پمپ بر اساس نوع کاربرد و میزان نیاز شما بسیار مهم است چرا که پمپی که شما انتخاب می کنید باید قدرت تحمل ظرفیت کارایی شما را نیز داشته باشد. این مدل پمپ ها بازدهی بسیار بالایی دارند و به همین سبب در صنایع پرکاربرد بسیار مورد توجه هستند. از طرفی پمپ های سانتریفیوژ پرکاربردترین پمپ بازار نیز شناخته می شوند. از کاربردهای بسیار مهم پمپ های سانتریفیوژ می توان به ساختمانهای مسکونی اشاره کرد. اما بیشترین کاربرد را پمپ های سانتریفیوژ برای صنعت نفت و گاز دارند. این پمپها با تبدیل نیروی الکتریکی به مکانیکی باعث انتقال مایعات خواهند شد.
صنعت نفت و گاز و اهمیت کاربرد پمپ دنده ای
- پمپ دنده ای نمونه دیگری از انواع پمپ ها در صنعت نفت و گاز شناخته می شود. این پمپ را با نام پمپ غلیظ کش نیز می شناسند که در دسته بندی پمپ های جابجایی مثبت قرار می گیرد. پمپ های دنده ای توسط چرخش چرخ دنده باعث انتقال سیالات میشوند. قدرت مکش در این پمپ ها بسیار زیاد است و به همین سبب سرعت عملکرد بالایی دارند. پمپ های دنده ای برای پمپاژ سیالاتی با ویسکوزیته کم، متوسط و زیاد قابل استفاده هستند. حال این که پمپ های دنده ای خود در مدل های خارجی و داخلی طراحی شده است. هر یک از انواع پمپ ها خود مزایا و مشخصات خاص خود را دارند. اما به طور کلی استفاده در صنعت نفت و گاز و مقاومت بسیار بالا در برابر مواد نفتی و گازی جزو مزایای مهم آنها به شمار می رود.
مقرون به صرفه بودن قیمت یکی دیگر از مهمترین مزایای این پمپ ها است: همچنین نصب و نگهداری آنها کار بسیار راحتی می باشد. مدل های سانتریفیوژ در ابعاد کوچک طراحی شده پس فضای کمی را نیز اشغال خواهند نمود. این مدل پمپ ها که در دسته بندی های جابجایی مثبت قرار می گیرند شامل پمپ های کوچک میشوند که ساختار سادهای دارند. اجزای متحرک این پمپها نسبت به مدل های دیگر کمتر است. اما بد نیست بدانید این مدل پمپ ها قادر نیستند تا در مقابل فشار ایجاد شده توسط پمپ های اصطحکاک رقابت کنند.
نقش پمپ حفره ای پی رونده در صنعت نفت و گاز
- پمپ حفرهای پیشرونده نمونه دیگری از انواع پمپ ها در صنعت نفت و گاز است. این مدل پمپ ها یک نوع پمپ روتور مارپیچی هستند که آنها را با نام تک پمپ نیز می شناسند در طبقه بندی پمپ های جابجایی مثبت می باشد. این مدل پمپ های اسکرو یا مونوپمپ از دو قسمت مهم تشکیل می شوند. روتور عضوی از این پمپ ها است که معمولاً از جنس استیل و استاتور عضو دیگر آن هم به عنوان قسمت ثابت پمپ و معمولا از جنس پلاستیک خواهد بود. در این پمپ ها بلافاصله پس از حرکت روتور سیالات یا مایعات توسط قسمت مکش وارد پمپ شده در نتیجه حرکت دورانی مواد به سمت خروجی هدایت پیدا میکند. در قسمت خروجی پمپ ها قطعاً با افزایش فشار مواجه هستیم: اما معمولاً این فشار بین ۳ تا ۱۶۰ بار خواهد بود. ظرفیت فشاری در این مدل پمپ ها به تعداد طبقات آن می تواند بستگی داشته باشد.
چرا که این مدل پمپ ها در طبقات مختلفی طراحی می شوند. نکته مهم در رابطه با این کمپانی این است که هرگز نباید به صورت خشک کار کند، چراکه سریعاً آسیب می بیند. این مدل پمپ ها در صنعت نفت و گاز بیشتر از هر صنعتی کاربرد دارند. مهمترین قسمت این پمپ ها ماردون فلزی آنها است که استاتور مارپیچی شکلی را تشکیل می دهند. موتور، گیربکس، روتور و استاتور از مهمترین قسمتهای این پمپ ها است. تعمیر و نگهداری این پمپ ها کار بسیار راحتی می باشد و ساختمان ساده دارند. اما این پمپ ها چنین قابلیتی داشته که می توانند مواد با غلظت بسیار بالا را نیز به راحتی پمپاژ کنند. می توانید در صنعت نفت از این پمپ به صورت دائم یا مداوم و قدرت بالایی استفاده نمایید.
انواع پمپ های صنعت نفت
برای جابجایی نفت در صنعت نفت از دستگاههای مخصوصی نظیر پمپ استفاده می شود. حال اینکه پمپ بکار برده شده در صنعت نفت باید قدرت بسیار بالایی داشته باشد. هر نوع پمپی را با هر مشخصاتی نمی توان برای صنعت نفت استفاده نمود. پمپ های صنعتی در انواع مدل های بسیار مختلفی هستند اما پمپ هایی که بتوان برای عملیات انتقال نفت از آنها استفاده کرد محدود می باشند. انتقال مایعاتی چون نفت در صنعت نفت از یک نقطه به نقطه دیگر نیاز به قدرت و سرعت بسیار بالایی دارد که تنها توسط پمپ های مخصوصی با قدرت بسیار بالای امکان پذیر خواهد بود. قطعاً که برای انتقال نفت خام از مخزن ذخیره به تمامی خط های لوله و دیگر نقاط کار بسیار دشواری است: اما سخت تر از آن انتخاب یک نوع پمپ مناسب برای عملکرد بهتر نیز مهم میباشد. پس می توان یکی از انواع پمپ های صنعت نفت را با رعایت نکات مهم انتخاب کرد.
این نکات مهم خرید پارامتر هایی هستند که همگی به شما کمک میکنند پمپی مناسب با قدرت عملکرد بالا و مشخصات مورد نیاز را از یک مجموعه قابل اعتماد تهیه نمایید. اگرچه تنوع پمپ های مورد استفاده در صنعت نفت زیاد است اما مهمترین و کاربردی ترین این پمپ ها عبارتند از:
پمپ های دیافراگمی و مزایای آن ها
- اگر به دنبال یکی از انواع پمپ های صنعت نفت هستید که قدرت عملکرد بسیار زیادی دارد می توان به پمپ دیافراگمی اشاره کرد. این مدل پمپ ها در دسته بندی پمپهای جابجایی مثبت هستند. پمپ های دیافراگمی با نیروی هوای فشرده و در نتیجه حرکت رفت و برگشتی باعث تراکم بسیار خواهند شد. مدل های دیافراگمی قدرت توان مکش بسیار بالایی دارند: همچنین این پمپ ها برای عملکرد خود نیاز به هواگیری نخواهند داشت. پمپ های دیافراگمی را به گونه ای طراحی کردهاند که ضد انفجار هستند و کاربری آنها بسیار راحت است. از این پمپ ها جدا از نفت و گاز برای اسید، روغن های خوراکی و صنعتی، حلال ها و دیگر مواد نیز می توان استفاده کرد. پمپ های دیافراگمی خود در مدل های بادی، دستی و الکتریکی طراحی شده اند. مکانیزم عملکرد، قیمت، مشخصات، مزایا و معایب هر یک از این مدل پمپ ها با یکدیگر متفاوت هستند.
مدلهای دیافراگمی از دو صفحه دیافراگم تشکیل می شوند که بر اساس نوع سیال (آتش زا یا ساده بودن) برای آنها از سیستم های الکتریکی یا محرک های پنوماتیک بادی استفاده خواهند نمود. مدل های بسیار زیادی از این پمپ ها هستند اما کاربردی ترین آنها دیافراگم های دو کاناله میباشند. این نوع پمپ های دیافراگمی مجهز به ۲ دیافراگم و محفظه هستند که توسط یک میله به یکدیگر اتصال یافته اند. حال اینکه این پمپ ها در یک جهت خطی قابل حرکت هستند. لازم به ذکر است که این پمپ ها نیز از یک ورودی و خروجی تشکیل می شوند که قابلیت انتقال سیال را دارند.
پمپ پیستونی رفت و برگشتی در صنعت نفت
- اگر در میان انواع پمپ های صنعت نفت به دنبال کاربردیترین آن هستید پمپ پیستونی رفت و برگشتی بهترین گزینه است. پمپ های رفت و برگشتی مجهز به یک قسمت متحرک هستند که در یک فاصله مشخص به صورت رفت و برگشتی عمل می کند. دلیل نام گذاری پمپ های رفت و برگشتی نیز همین عملکرد جلو عقب کردن یک قطعه محرک در پمپها است. در زمان هدایت سیال این پمپ به صورت تناوبی عمل میکند و همچنین یک قطعه متحرکی دارد که سیال توسط تغییر حجم انتقال مییابد. پمپ های رفت و برگشتی نیز همانند دیگر انواع پمپ ها مشخصات و مزایایی دارند. این دستگاه مکانیکی چنین قابلیتی دارد تا انرژی مکانیکی سیال را به انرژی هیدرولیکی تبدیل نماید. در این پمپ ها یک پیستون وجود دارد که به منظور پمپاژ سیالات یا انتقال آنها از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده میشود.
عملکرد مهم پمپ های رفت و برگشتی پیستونی به پیستون موجود در آنها بستگی دارد. این پمپ نیز در دسته بندی پمپ های جابجایی مثبت است که انرژی را به روش پریودیک به سیال انتقال میدهد. این پمپ ها مجهز به شیر یک طرفه، لوله مکش، سوپاپ فشار، لوله تحویل، استوانه، پیستون، پمپ میل لنگ، میله اتصال، صافی و غیره هستند. تمامی این اجزا در پمپ نقش مهمی ایفا می کنند. با قرار گرفتن این اجزا در کنار یکدیگر است که پمپ پیستونی رفت و برگشتی باعث انتقال سیالات در صنعت نفت می شود.
یک پمپ خاص و پرفروش صنعتی
زمانی که برای خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی به یک مرکز فروش مراجعه می کنید مدل های مختلفی از پمپ ها را به شما نشان می دهد. همانگونه که اشاره شد پمپ ها را بر اساس نوع عملکرد به دو دسته تقسیم می کنند که مابقی پمپ ها زیر مجموعه این پمپ ها قرار می گیرند. پمپ های دینامیکی یکی از انواع پرکاربرد ترین مدل های مورد استفاده در صنایع مختلفی هستند.
این دسته از پمپ ها دارای طراحی فوق العاده خاصی هستند که در سیستم های سبک با فشار کمی باعث انتقال جریان می شوند. پمپ های دینامیکی در اشکال بسیار مختلفی طراحی شده اند که کاربردهای مختلفی دارند تنوع بالا در انواع پمپ های دینامیکی باعث افزایش سطح کاربرد آن ها در صنایع مختلف می شود. سیستم پیچیده پمپ های دینامیکی باعث شده تا برای تعمیر و تنظیم آن ها از متخصصین و تکنسین های ماهر کمک گرفت.
جمع بندی
این پمپ ها به عنوان محبوبترین پمپ برای انتقال سیالات برای استفاده در مصارفی با فشار کم خواهند بود. پمپ های دینامیکی خود مدل های مختلفی دارند که پرکاربردترین آن ها پمپ های سانتریفیوژ است. پمپ های سانتریفیوژ خود در دسته بندی های مختلفی نظیر پمپ های پروانه، رادیال، پروانه نیمه رادیال و پروانه آکسیال طراحی می شوند. زمانی که شما تصمیم به خرید انواع پمپ در صنعت پتروشیمی گرفتید. ابتدا باید اطلاعاتی در رابطه با آنها کسب کنید تا بتوانید انتخاب درست تری داشته باشید.
در این دست پمپ ها انرژی به صورت پیوسته به سیال انتقال داده می شود. و این فرایند جهت افزایش فشار داخل پمپ صورت می گیرد. پمپ های دینامیکی به عنوان پمپ های حساسی هستند که انرژی محرک در آنها با کمک شافت صورت می گیرد. حال این انرژی به پروانه پمپ منتقل شده و توسط تیغه های پروانه به سیال انتقال داده می شود. این انرژی باعث افزایش فشار و همچنین سرعت عملکرد سیال خواهد شد.